CONTACTEER THE STITCHING ROOM:

CONTACTEER THE STITCHING ROOM: welcome@thestitchingroom.be of 03/645 74 25, of laat een reactie na op deze blog

Neem vooral ook een een kijkje op www.facebook.com/TheStitchingRoom

woensdag 16 juli 2014

TERUG NAAR....

Ik weet het, het is vreselijk vroeg om er nu al over te beginnen maar het is niet anders: heel in de verte piept september en 'terug naar school' al om de hoek.

Denk vooral op tijd aan uw geborduurde brooddoostasjes - we hebben ze in alle kleuren en u bent ruim op tijd om er nog een naam op te (laten) zetten

Een gewaarschuwd man....

dinsdag 15 juli 2014

DIENSTMEDEDELING!

De laatste dagen hebben we echt met zeer slecht weer te maken gehad, maar het bleek, aldus de getuigenissen van verscheidene klanten, het ideale borduurweer! Menig oma ging met haar kleindochter of -zoon aan de slag om de beginselen van de kruisjessteek bij te brengen. The Stitching Room heeft dan ook een fijn aanbod om de kids uren bezig te houden!
 
Binnenkort neemt The Stitching Room een kleine (welverdiende) break, en de winkel zal gesloten zijn van zaterdag 19juli tot en met maandag 4 augustus 2014.

U kan deze week nog tot vrijdag hier terecht om al uw ideeën om te zetten in kruisjessteek, om uw bestellingen af te halen of, en waarom niet, om even gedag te zeggen!
 
Mocht u zelf vertrekken, wens ik u alvast een deugddoende vakantie toe! Ik zie u graag terug op 5 augustus.
 
Ondertussen, KEEP ON X-STITCHING!

zaterdag 12 juli 2014

vrijdag 11 juli 2014

GEEF VERVELING GEEN KANS!

Het blijft somber buiten, en er wordt nog meer regen voorspeld....niet getreurd, je hoeft je niet te vervelen met deze fijne starterskit: stofje, garen, borduurring, naald en wel 300 patronen in kruisjessteek....wat wil een mens nog meer (behalve de zon dan)?

 
 
 

donderdag 10 juli 2014

WAT EEN WEER!

Het lijkt wel herfst!
Niet getreurd - ook binnen kan het leuk zijn! Waarom probeert u met de kids dit leuke pakketje niet uit: voorgedrukt, naald en draad aanwezig - het kan al vanaf 3jaar....




 

woensdag 9 juli 2014

THE BALL IS ROUND

(Vraag dat maar aan Brazilie!) Vanavond gaan we voor 'Hup Holland Hup' - The Stitching Room voorziet alvast een oranje (kinder)schortje in vrolijk wafeltjeskatoen, voorzien van een brede aidaband

 
(maar ik heb ze ook in rood en ecru hoor)

dinsdag 8 juli 2014

zaterdag 5 juli 2014

REGEN

Slecht weer vandaag!? Geen nood, want The Stitching Room heeft een heleboel leuke spulletjes voor kleine kinderhandjes....

Met deze pakketjes van Lots of Loops kunnen zelfs de allerkleinsten meteen aan de slag....

donderdag 3 juli 2014

BABY SHOES

Gisteren het laatste paartje verkocht.....en ik kan ze voorlopig niet meer krijgen. Jammer! Zal ik er toch naar op zoek gaan.....?!

woensdag 2 juli 2014

ZON ZEE STRAND

We gaan ervoor, ook in The Stitching Room!

 
Niet vergeten dat The Stitching Room gesloten zal zijn van 19/7 t/m 4/8/2014


dinsdag 1 juli 2014

SOLDEN!

De DMC-actie 3+1-gratis is gedaan, maar misschien komt u wel eens graag snuffelen in de 'soldenmand'....altijd de moeite, vermits kruisjessteek nooit uit de mode geraakt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...