CONTACTEER THE STITCHING ROOM:

CONTACTEER THE STITCHING ROOM: welcome@thestitchingroom.be of 03/645 74 25, of laat een reactie na op deze blog

Neem vooral ook een een kijkje op www.facebook.com/TheStitchingRoom

woensdag 15 december 2010

NIEUW - THE STITCHING ROOM

De aandachtige shopper heeft het misschien al gemerkt: Patio Donk in Brasschaat heeft er een nieuwe winkel bij. The Stitching Room – de naam zegt het zelf – is hét walhalla voor creatieve zielen die houden van kruisjessteek. Gastvrouw is Annick Schockaert, zelf een doorwinterde borduurfan, die na jaren haar droom in vervulling zag gaan. Een passie die zij graag deelt met haar klanten. Met u, misschien?


In The Stitching Room vindt u werkelijk àlles om uw borduurwerk tot in de puntjes voor te bereiden en af te werken. Naast patronen (Alice and Co, Brin par Brin, Murielle Brunet, Maryse,…) en borduurzijde (DMC) vindt u ook boeken, mooie borduurstoffen en accessoires om uw creatieve ideeën op uit te werken. Een persoonlijke toets geeft u aan handdoeken, gastendoekjes, pannenlappen, blocnotes, toilettasjes…


Of u nu een beginnend of doorwinterd creatieveling bent, bij The Stitching Room bent u aan het juiste adres. Voor een kerst- of verjaardagscadeautje, voor een cadeaubon of voor professioneel advies. Annick helpt u met plezier verder. Met de glimlach. En met passie voor het vak.


Tot ziens in The Stitching Room!


NB Weten uw vriendinnen het al? Niet? Vertel het dan vooral voort!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...